top of page

VIER DE LIEFDE:14 x DE LIEFSTE VALENTIJNSCADEAUS

Hou je hart vast: Valentijnsdag komt er weer aan! De één noemt het de dag van de liefde, de ander de dag van de commercie. Maar of je nou team post-driehonderd-rode-rozen-op-Instagram óf team ik-doe-niet-meer-mee-aan-deze-onzin bent: we kunnen er niet omheen dat op 14 februari onze vriend Cupido in town is. Daarom:14 cadeautips om jouw hartenlapje mee te verrassen (of jezelf, je bestie of je moeder).

Wat mij betreft mag je de liefde iedere dag vieren. Graag zelfs. Maar laten we eerlijk zijn: soms kom je daar gewoonweg niet aan toe. Dan is zo’n reminder van Hallmark – die overigens tegen alle beschuldigingen in, niets te maken hebben met het ontstaan van deze feestdag – toch best leuk. Bovendien maak je mij niet wijs dat zelfs de grootste Valentijnsdaghater niet blij wordt van een bloemetje of lief gebaar op deze dag. We kunnen – helemaal dit jaar – allemaal wel wat extra liefde gebruiken dacht ik zo.

De avonden waarop je à la Bridget Jones ligt mee te blèren met Céline Dion, rokend en rode wijn lurkend, zijn voorbij. Het is nu tijd om goed voor jezelf te zorgen.

Ben je single op Valentijnsdag? Niet getreurd. De tijd waarin je à la Bridget Jones op de bank ligt te janken terwijl je ‘’All by myself’’meeblèrt, is voorbij. Those days are gone. Want vandaag de dag focussen we ons, onafhankelijke vrouwen die we zijn, op #selflove en trakteren we onszelf op net datgene wat we nodig hebben.

Ok, ok. Soms mag je best je inner Bridget Jones omarmen.

Zet dan wel even de soundtrack van de film aan, voor wat extra drama


Liefde is – in tegenstelling tot wat Disney ons wil laten geloven – echt niet alleen maar te vinden in de armen van die significant other. Misschien ben je wel in de gelukkige positie om meerdere soulmates te hebben, en wil je die graag verrassen. Sterker nog, in Japan is het de normaalste zaak van de wereld om op Valentijnsdag een kaartje of cadeautje aan je huisdier te geven. Rare jongens die Japanners, maar er zit wel wat in. Misschien dat ik buurtkat Walter dit weekend ook wel verras met een speeltje – vindt 'ie waarschijnlijk niet meer dan normaal, want zo zijn katten.


Hoe de liefde van jouw leven er ook uitziet, Valentijnsdag is een mooi moment om hem/haar/het te laten weten hoe blij je met ze bent. Om je op weg te helpen heb ik een lijstje gemaakt met een aantal liefdevolle geschenken. Ook leuk om op 14 maart te geven. Of op 14 april, doe eens gek.


>> MOCHT JE NA HET DOORSPITTEN VAN DIT LIJSTJE ZIN HEBBEN IN NOG MEER LIEVE CADEAUTJES, NEEM DAN EENS EEN KIJKJE IN THE HAPPY SHOP. >>

 

1. Vertel eens?

De kaarten van Vertellis dagen je uit om het gesprek aan te gaan. Met alle drukte van het dagelijkse leven kan dat er nog wel eens bij inschieten, en voor je het weet zit je weer met een pizza op de bank een serie te bingen. Niets mis mee op z’n tijd, maar een betere connectie met jezelf en je geliefde(n), dát is waar het bij dit vragenkaartspel om draait. De kaarten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten: een feestdagen editie, gezinseditie en een editie voor koppels.


>> 17,99 EURO BIJ VERTELLIS.NL

 

2. In je eigen Love Bubble

In het Achterhoekse Lochem vind je een magische getaway for lovers. Niet zomaar een nachtje weg, maar een unieke liefdesbeleving – met privé wellness – waarbij je echt weer even alleen oog voor elkaar hebt. De beleving duurt 21 uur en is all inclusive. Van eten tot drinken, van massageolie tot badjassen. Aan alles is gedacht, jullie hoeven écht alleen je tandenborstel mee te nemen. Wil je jouw geliefde verrassen? Bestel dan de giftbox. Dan krijg je een schatkist thuisgestuurd met daarin aanwijzingen en kleine cadeautjes om jullie bezoek aan de Lovebubble vol voorpret in te luiden. .


>> v.a. 69 EURO BIJ LOVE BUBBLES