Gezellig dat je er bent!

"Het leven is te kort om slechte wijn te drinken", zegt mijn vader altijd. De lieverd kwam al met inspirational life quotes voordat het überhaupt een hashtag werd.

 

Die positieve instelling, dat is de basis van dit blog. Een blog waarin ik dingen deel waar niet alleen ik, maar ook JIJ blij van wordt. Jouw 'happy place' op internet, zogezegd.

Ik wil je graag inspireren. Met tips over geluk. Over lekker in je vel zitten. Fijne producten. Bijzondere adresjes. Geld en ondernemen.

 

Gesprekken met leuke vrouwen (en the occasional man). Over succes én struggles. Want dat maakt het leven juist interessant – daar hebben we geen virtuele tegelwijsheden voor nodig. 

Liefs, Ravianne

CATEGORIËEN

RAVIANNE

In een notendop

Ravianne van Vliet Dutch lifestyle blogger

Levensgenieter. Kuifjefan. Vrouw van veel woorden. Copywriter, en nu ook blogger. Woont in Amsterdam met Griekse verkering en part-time poes. Beste vriendin van Willem. Gelukkig mens. 

CONTACT

Koffietje doen?

Coffee Greece Greek Sea

Lijkt het je leuk om samen te werken? Wil je bijvoorbeeld jouw product, dienst of bedrijf in de spotlight zetten? Je kunt me bereiken via +31 6511 390 82

ARCHIEF 

Animatie-webshop-januari-2021.gif
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon
Happy_place.jpg

JOIN THE HAPPY CLUB

The Happy Files is jouw happy place op internet. Een Nederlands feelgood blog boordevol adresjes, fijne producten en praktische tips om als 35+ vrouw lekker in je vel te zitten. 

Mis nooit meer een post en schrijf je in voor onze maandelijkse update: The Happy List.

TOP 5

MEEST GELEZEN

© 2020 by The Happy Files | Privacy & CookiesContact