top of page

Hey! Ik ben Ravianne

Een 'forty something' blondie met een voorliefde voor witte wijn, eilanden en Nike Air Max gympies. En om er maar direct een cliché in te knallen: ik word gelukkig van de simpele dingen in het leven. 

 

Biertjes drinken met mijn beste vriendin op een terras, mijn clematis die in bloei staat, de geur van verse koffie in de ochtend. De Green Tomato Leaf geurkaarsen van Jo Malone. Kraakverse, witte lakens in een hotel. Mijn vader die me twintig euro toestopt 'om een ijsje te kopen' als ik op reis ga. 

Samen met mijn Griekse verkering (type ruwe bolster, blanke pit) woon ik aan een prachtig pleintje in Amsterdam-West, waar ik me op zwoele zomeravonden soms in een romantische Franse film waan. 

Ik verdien mijn geld met hetgeen ik het liefste doe: schrijven. Als freelance copywriter werk ik voor mooie bedrijven, zoals een aantal bekende goede doelen. Samen met mijn geliefde - die fotograaf is - run ik Studio Moonfish: een content studio voor creatieve ondernemers. 

Klinkt allemaal heel blij? Klopt. Maar net als ieder ander heb ik moeten dealen met verdriet en verlies. Met geldstress (hallo Coronacrisis!) en hoe daar mee om te gaan.

Hoe je positief blijft als alles tegen lijkt te zitten. 

 

Wel ben ik ervan overtuigd dat je met de juiste mindset ontzettend veel kunt bereiken op het gebied van vrijheid en geluk. 

But enough about me... 

What's in it for you?

The Happy Files is namelijk een blog voor joú; de 35+ vrouw die een lekker leven wil hebben en daar soms wel wat hulp bij kan gebruiken. Je kunt hier dagelijks terecht voor een fijne dosis inspiratie op het gebied van lifestyle, leuke adresjes in binnen- en buitenland en producten waar je blij van wordt. 

Toch is The Happy Files meer dan een lifestyle blog. Het is een feel good platform waarin ik ook tips zal delen over geld, geluk en ondernemen. Waarin ik andere leuke vrouwen (én mannen) aan het woord laat over deze onderwerpen. Want een kijkje  in het leven van anderen, dat blijft toch altijd bijster interessant. 


Zo hoop ik je met elk artikel te inspireren om een beetje extra happiness in je leven te brengen. Een vleugje vrolijkheid. 

Naast mijn blog vind je me op FacebookInstagram en Pinterest, waar je altijd op de hoogte blijft van mijn laatste blogposts. Mijn culinaire avonturen kun je lezen op de Culinaire Expeditie, het blog dat ik bijhoud voor culinair organisatiebureau Eat2Gather. 

 

Lijkt het je leuk om een samenwerking op te zetten, wil je beeld van mij gebruiken of heb je een andere vraag of tip, neem dan vooral contact met me op. Ik kijk uit naar je reactie!

Liefs, Ravianne

Ravianne van Vliet

HIER SCHRIJF IK OVER:

VOLG JE ME AL OP PINTEREST? 

15-time-management-tips-om-meer-gedaan-t
15-time-management-tips-om-meer-gedaan-t

INSTAGRAM

bottom of page